Vrei să știi cum să ajungi la greutatea dorită?

Vreau să clarific încă de la început că nu sunt nutriționist, nici antrenor de fitness. Sunt Coach și Mentor de dezvoltare personală, ce te pot ajuta eu este să faci schimbarea pornind de la gandirea ta. Știi vorba aia din bătrâni: “Peștele de la cap se împute”? Ei bine, funcționează și invers. Tot de la cap începe şi schimbarea în bine.

Ideile ce le vei obține astăzi au legătură cu mintea și ce poți face tu astfel încât să ajuți modelarea corpului tău, folosindu-te și de creierașul tău extraordinar.

Cel mai important este să înveți să îți iubești și să îți accepți corpul așa cum este. Chiar dacă nu are încă aspectul ce ți-l dorești, acesta deja face o mulțime de lucruri pentru tine. Te ține în viață!

Majoritatea oamenilor vor să scadă sau să ia în greutate pentru a le plăcea corpul lor și pentru a începe să se iubească. Dar de cele mai multe ori e nevoie să începi să te iubești înainte de a avea rezultate. Altfel, vei ajunge poate să arăți bine cu diete și efort maxim și vei trăi într-o continuă tensiune de teamă că o să te îngrași la loc. “Vai, nu pot să mănânc asta că o să mă îngraș”, “Nu am chef să merg azi la sală, dar o să turez motoarele la maximum și o să merg oricum, ca să nu ajung să nu îmi mai placă corpul meu.” Dacă îți iubești corpul tău doar dacă arată bine, atunci ce o să faci la bătrânețe când oricum va începe să arate altfel decât ți-ai dori?

Lucrează cu tine și vezi mai exact ce se află de fapt în spatele tendinței tale de a te îngrășa. Nu o dată am auzit despre situații în care persoane au fost agresate sexual în copilărie (lucru ce nu și-l mai aminteau), iar din cauza asta corpul a luat decizia să se îngrașe pentru a deveni neatractiv. iar în felul acesta, să țină agresorii la distanță.

Am mai spus-o și o mai spun, “Nu există dependențe, ci doar fugă disperată de sine însuși”. Dacă dependența ta este pentru mâncare, este de asemenea foarte probabil şi să fugi, la nivel subconștient de ceva ce se află în interiorul tău. O traumă, un eveniment nefericit sau o situație dificilă cu care te confrunți chiar în momentul de față. Acestea sunt doar niște exemple, este posibil să te regăsești în ele, este posibil să nu. Îţi dai seama că îmi este dificil să ştiu care este situatia ta atâta timp ce nici macar nu te-am cunoscut. Însă te pot sprijini să afli singură care sunt blocajele tale printr-o sesiune de coaching 1 la 1. Te iubesc!

Adaugă un comentariu

Scroll to Top