Te chinuie sentimentul de vină?

Această postare este diferită de un articol obișnuit, dar te asigur că este şi mai constructivă pentru tine decât un text pe care doar îl parcurgi în grabă.

Ești gata pentru ceva conștientizări?

Acest text este o mostră de coaching pe care ţi-o dau. Din acest motiv pun atât de multe întrebări, ca tu să îţi dai cele mai potrivite răspunsuri pentru situaţia TA. Într-o sesiune de coaching lucrurile se întâmplă mult mai rapid și conștientizările vin în lanț. În momentul de faţă ne rezumăm la ce avem, așadar:

  • Care sunt situațiile în care tu te simţi vinovată?


Oprește-te din citit şi răspunde-ţi la această întrebare. Ideal ar fi să o faci chiar cu pix și foaie!

  • Care sunt responsabilitățile tale vizavi de situațiile respective?
  • Cine mai exact consideră că este responsabilitatea ta acel lucru?
  • Iți îndeplinești deja aceste responsabilități?
  • Are acea persoană dreptate?

Cam așa funcționează coaching-ul. Te face să înțelegi cum ar trebui să gândești dincolo de tipare mentale sau gânduri care îți vin mai mult pe pilot automat decât conștient.

În cazul de faţă sunt niște întrebări destul de generale, dar în timpul unei sesiuni, procesul este mult mai eficient pentru că întrebările vin exact pe situația cu care tu te confrunți, în funcție de răspunsul pe care îl dai.

Motive pentru care apare sentimentul de vină sunt nenumărate, asta ar însemna ca eu să vorbesc în termeni destul de generali și nu știu dacă m-aș face înțeles.

Dacă simți că sentimentul de vină îți strică adesea calitatea vieții și te împinge să faci lucruri pe care nu ai vrea să le faci, te invit să avem o sesiune de coaching unde putem să aflăm împreună ce se află acolo și să facem împreună schimbările de care ai nevoie. Eu te ajut cu întrebările şi tot ce presupune procesul de coaching, iar tu vii cu aplicarea lor în viața ta, pentru că oricât mi-aș dori nu pot face schimbarea singur în locul tău. Te îmbrățișez cu drag!

Adaugă un comentariu

Scroll to Top