De ce ExpertCoach?

Pentru că autenticitatea și transparența ne ghidează fiecare demers, pe platforma Expert Coach atât coachii, cât și clienții finali vor beneficia întotdeauna de suport și cele mai bune mijloace pentru a-și atinge scopurile personale și profesionale.

Servicii de coaching mereu la îndemână

Acționând ca un agregator de resurse, facilităm accesul publicului larg la servicii de coaching de cea mai înaltă calitate și coachilor o platformă în care să poată intra în contact cu clienții lor într-un mod sigur și transparent.

Coachi specializați și verificați riguros

Pentru a ne asigura că fiecare client se simte în deplină siguranță atunci când apelează pentru prima dată la serviciile unui coach, avem în practică un sistem riguros de selecție a coachilor înainte de a deveni membri ai comunității Expert Coach. Printre altele, coachii au efectuat minim 60 ore training specializat atestat printr-o diplomă recunoscută, 100 ore de coaching, 10 ore de mentorat, au 2 recomandări și demonstrează clar competențelor de coach.

Ulterior, beneficiarii finali pot apela la sistemul de rating disponibil tuturor celor care au avut minim o ședință cu un anumit coach, care prezintă public nivelul de apreciere al coach-ului în rândul clienților săi.

Am luat în calcul și situațiile excepționale, în care un client a avut o experiență extrem de neplăcută cu un coach, astfel că prin formularul de contact disponibil pe site, pot fi făcute plângeri oficiale către echipa noastră, care în cel mai scurt timp va reveni către autor cu măsurile ce au fost implementate pentru ca situația neplăcută să nu se mai repete.

Relaționare facilă între coachi și clienți

Întregul sistem Expert Coach a fost gândit astfel încât un coach să poată avea la dispoziție toate ustensilele necesare realizării activității sale:

  • promovare în mediul online prin conținut propriu ușor de creat și actualizat
  • acces la consultanță din partea mentorilor Expert Coach
  • apartenența la comunitatea celor mai buni coachi din România
  • crearea unui profil profesional și chiar posibilitatea realizării programărilor ședințelor de coaching prin intermediul platformei.

Clienții pot naviga ușor în interiorul platformei, având acces la informații de interes despre coaching din diverse domenii și având posibilitatea de a revizui activitatea coachilor și de a-i contacta în scopul programării unei ședințe.

Conținut de calitate

Dincolo de activitățile practice, Expert Coach este un mediu educațional, în care coachii publică periodic articole pe subiecte de interes din sfera în care activează.

În plus, ocazional pe site vor fi postate înregistrări video/audio ale unor întâlniri între coachi, în care se dezbat subiecte ce țin de coaching și dezvoltare personală.

În comentarii sau pe paginile de social media Expert Coach, publicul poate sugera diverse subiecte de discuție care pot fi atinse în articole sau întâlniri ulterioare.

Coachi mentori, gata să îți ghideze parcursul

Mentorii sunt coachi cu experiență amplă în domeniu, care s-au alăturat proiectului încă de la început. Dacă ești coach, ei sunt capabili să îți ghideze parcursul profesional și să îți ofere sprijin atingerea propriilor țeluri.

Atingerea publicului larg prin articole proprii

Publicarea articolelor este o modalitate extrem de utilă de a pune cunoștințele proprii unui coach la treabă, îndeplinindu-și menirea de a ajuta publicul larg să aibă acces la informații utile despre dezvoltarea personală. În plus, prin promovarea articolelor pe platformele online Expert Coach, fiecare coach beneficiază de vizibilitate atât în cadrul comunității de coach, cât și către potențialii clienți.

Profile proprii fiecărui coach, cu informații valoroase despre propriul parcurs

Platforma Expert Coach poate acționa ca un adevărat portofoliu pentru fiecare coach membru, prin cumulul informațiilor ce țin de dezvoltarea profesională, articolele publicate și review-urile clienților incluse în profilul propriu. Astfel, fiecare potențial client poate descoperi din câteva click-uri informații de interes despre coach și poate decide să apeleze la serviciile sale.

O comunitate de adevărați specialiști în domeniul coachingului, dedicați dezvoltării personale și profesionale

Dincolo de a fi o platformă de acces la servicii de coaching și veghere asupra unei interacțiuni fructuoase între coachi și clienți, Expert Coach este o comunitate. Prin alăturarea celor mai buni specialiști în coaching și construirea alături de ei a unui mediu sigur pentru coaching și învățare, am reușit să creăm o comunitate de profesioniști aflată în continuă creștere. Aici, fiecare coach poate cunoaște oameni noi din domeniul său, poate beneficia de sprijin în dezvoltarea proprie sau poate oferi la rândul său ajutor celorlalți.

Expert Coach este locul în care eforturile tuturor coachilor converg către un scop comun – acela de a crea un mediu unic pentru domeniul coachingului și al dezvoltării personale.

Scroll to Top