“Caut ceva, dar nu stiu ce…”

“Am de toate, dar totuși îmi lipsește ceva. Caut ceva , dar nu știu ce anume…”
sunt cuvintele pe care le auzeam in mintea mea cu ceva ani in urma. La început credeam ca “ceva”-ul acela este o relație de iubire , dar si după ce am avut o relație, cuvintele continuau sa ma chinuie. Era un permanent dialog in mine, am de toate, si totuși ceva, ceva nu e suficient, nu îmi ajunge, nu ma satisface. ..”Parca as mai vrea ceva, dar ce anume…?”
Chinuiala mare…
Căutarea mea a durat ani de zile.
Dar ca sa nu o mai lungesc, iți dai seama ca dacă scriu rândurile astea, e limpede, am găsit răspunsul la ceva-ul cautat.
Da, l-am găsit , si Doamne cât e de bine…
Răspunsul nu era nici în vila cu piscina, nici in Porsche Cayenne, nici în excursia de la Dubai…Nici măcar in Rolex-ul pe care mi l-am dorit la 30 de ani si pe care l-am purtat de câteva ori.
Răspunsul, draga mea, era in mine însămi, în interiorul meu. Acolo am făcut curățenie, ordine, am șters praful și prafurile, am aprins lumina, pentru ca era cam întuneric.
Am desenat si am simțit cât de frumoasa sunt, de fapt, si cat de speciala. Am pus culoare in mardalele mele si viata mea a prins viata.
Acum cunosc drumul interior din mine si acum pot sa luminez calea celor care vor sa ajungă la Sursa, la izvorul lor personal.
Acum sunt ghidul cel bun, care știe fiecare groapa si fiecare curba de pe drum si care are o intuiție ascuțita.
Acum pot sa te țin de mana și sa te incurajez sa plângi, sa jelești, sa razi de toate “greșelile”, sa iți arat ca se poate sa fii vulnerabila, ca e chiar mișto sa fii neputincioasa uneori.
Eu nu pot sa știu care este răspunsul tău. Dar tu știi. Doar tu știi. Împreuna il vom auzi, adică tu vei vorbi, eu voi asculta. Cuvintele, adevarul tău sunt la tine.
Si tu poți sa găsești ceea ce cauți in tine însăți , cu o singura condiție…sa vrei cu adevarat. Si te asigur ca vei găsi foarte curând, in momentul in care iti vei da voie sa faci aceasta călătorie interioara, care este cea mai frumoasa călătorie pe care Omul o poate face
 
Te aștept cu drag.
Ultimele postari ale lui Laura Calous (vezi toate)

Adaugă un comentariu

Scroll to Top