Autodisciplina si responsabilitatea

Abilitatea și disponibilitatea de a te autodisciplina ca să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta, sunt esențiale pentru fericire, sănătate, succes, împlinire și leadership personal!

Asumarea responsabilității este una dintre cele mai dificile discipline, dar fără ea niciun succes nu este posibil. Când ești mic ești condiționat să nu te consideri responsabil pentru viața ta. Pe măsură ce crești însă, începi să iei din ce în ce mai multe decizii, în tot mai multe arii ale vieții tale. Oamenii când nu-și asumă responsabilitatea inventează tot mai multe scuze pentru diferite lucruri din viața lor, trecute prezente și chiar potențiale – care îi fac nefericiți. De aceea este fundamental să îți iei viața în propriile tale mâini și să devii responsabil pentru ceea ce faci, gândești, spui și pentru ceea ce ți se întâmplă!

Atunci când îți asumi responsabilitatea te simți important, puternic și ai un scop.

Atunci când îți asumi responsabilitatea, emoțiile negative care îți fură fericirea și mulțumirea dispar!

Te încurajez să urmărești acest video până la sfârșit și să aplice exercițiile de la finalul acesteia. În cazul în care ți s-a părut interesant și ți-a fost util, te rog să-l distribui și altora care poate au nevoie de el! Spor la autodisciplină!

Ultimele postari ale lui Monica Dimitriu (vezi toate)

Adaugă un comentariu

Scroll to Top